Antena Căutare

Craciunescu pleaca daca se aduc arbitrii straini

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a lasat de inteles ca nu va accepta ca meciurile din retur sa fie conduse de cavaleri ai fluierului din afara tarii.

Oripilata de greselile de arbitraj din tur, LPF a convocat pentru luni o Adununare Generala Extraordinara pentru a discuta daca meciurile din restul campionatului vor fi conduse de arbitrii straini.

Cei 5 granzi (Steaua, Dinamo, Rapid, FC Vaslui, CFR) solicitau inca din decembrie acest lucru si se pare ca dorinta lor se va realiza.

Ion Craciunescu a respins categoric ipoteza sustinand ca nu se va umili sa astepte arbitrii straini la aeroport. Pe parcursul acestei zile el a sugerat ca Liga nu poate impune nimic CCA-ului: "Noi suntem subordonati FRF-ului, nu Ligii. La fel si ei (LPF). Nu sunt sefii nostrii, nici noi sefii lor".

Vicepresedintele CCA Aron Huzu a declarat ca si strainii vor comite aceleasi greseli, pentru ca vor fi trimisi arbitrii de mana a doua sau a treia.

Foto: Hepta

CFR ironizeaza transferurile Stelei: "I-au luat pe Messi si Vidic?"... Gigi Becali il umileste pe Ilie Stan: "E platit sa faca ce zic"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x