Antena Căutare

CS ”U” Craiova - CSM Poli Iași LIVE VIDEO ONLINE

CS ”U” Craiova - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Etapa a 5-a din Play-off-ul Ligii 1 se încheie cu meciul echipelor care au dezamăgit teribil în runda anterioară. CS ”U” Craiova, o echipă care visa la titlu, va da piept cu revelația sezonului, CSM Poli Iași, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul ”U” Craiova - Poli Iași este live video online de la ora 20:45.

CS ”U” Craiova - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Dacă până în urmă cu două etape vorbeam de un podium betonat de CFR, FCSB și CSU, prezentul ne arată un loc 3, cel al Craiovei, extrem de accesibil pentru urmăritoarea Viitorul. Astfel, duelul cu CSM Poli Iași, o echipă care nu are niciun obiectiv, are o însemnătate majoră. Oltenii riscă foarte mult dacă nu înving sâmbătă, dat fiind faptul că încă nu au asigurat un loc de Europa League.

CS ”U” Craiova - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Tradiția meciurilor Craiova - Iași jucate în Bănie sau la Severin ne spune că oltenii sunt favoriți și acum. Din 5 meciuri directe, trupa lui Mangia și-a trecut în cont 4 victorii destul de clare. Singura victorie a moldovenilor a venit în primul meci, jucat în 2015 (0-1).

CS ”U” Craiova - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Casele de pariuri o dau favorită clară pe Craiova la acest meci. Oltenii primesc un 1,50 pentru succes, 7,50 are CSM Poli Iași, iar remiza e cotată la 4,05.

CS ”U” Craiova - CSM Poli Iași LIVE VIDEO. Și pontul recomandat pentru acest meci are la bază faptul că doar gazdele mai luptă pentru ceva în acest campionat. Așadar: 1 solist! În dese rânduri, șefii ieșenilor au declarat că accederea în play-off a fost singurul obiectiv al echipei lui Flavius Stoican.

Marius Șumudică, la un pas de contractul carierei! Tehnicianul român, dorit de Zenit, deținătoare de Cupa UEFA... VIDEO: Dramă totală în Liga Campionilor! Real Madrid - Juventus 1-3! ”Minunea” italienilor, împiedicată de un penalty co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x