Antena Căutare

Cupa Davis: Florin Mergea si Horia Tecau aduc victoria Romaniei cu Danemarca

Florin Mergea si Horia Tecau au intalnit echipa de dublu a Danemarcei, formata din Frederik Nielsen si Thomas Kromann, pe care au invins-o in trei seturi, scor 7-6 (3), 6-2, 6-4.

Cupa Davis: Florin Mergea si Horia Tecau aduc victoria Romaniei cu Danemarca
| gsp.ro

Dupa un prim set in care cele doua echipe au mers umar la umar s-a ajuns la tie-break. Mergea si Tecau s-au concentrat si au reusit sa inchida prima parte la 3. Al doilea set a fost mult mai clar, ai nostri asigurandu-si doua breakuri timpurii si garantandu-si avantajul prin propriul serviciu, 6-2. Dupa o ezitare la inceputul setului al treilea, cand danezii au dus scorul la 2-0, romanii au revenit si si-au asigurat victoria, scor 5-4.

Romania a condus cu 2-0 dupa prima zi si isi putea asigura calificarea in cazul unei victorii. Vineri, Marius Copil a castigat in 3 seturi in fata lui Nielsen, in timp ce Ungur a avut mult mai multe probleme in meciul cu necunoscutul Pedersen, impunandu-se abia in decisiv.

sursa / foto: Gazeta Sporturilor

Cupa Davis | Romania-Danemarca 1-0: Marius Copil aduce primul punct pentru tricolori... Unul dintre cei mai cunoscuti motociclisti romani si-a pierdut viata strivit de propria masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x