Antena Căutare

Steaua, eliminata din Cupa Romaniei! CFR Cluj, Ceahlaul si Concordia, calificate in "sferturi"

Surpriza de proportii in optimile de finala ale Cupei Romaniei! Steaua a fost eliminata din competitie de Concordia Chiajna dupa executarea loviturilor de departajare cu 4-3. Dupa cele 120 de minute scorul a fost de 0-0.  

La loviturile de la 11 metri au inscris: Pana, Ispit, Belu, Zuluf, respectiv Nikolic Pirvulescu, Filip. Au ratat: Damian, respectiv Chipciu si Tanase.

Ros-albastrii rateaza astfel primul obiectiv din actualul sezon si cel mai probabil, se vor concentra acum numai pe campionat si Europa League. Pentru Steaua urmeaza marele derby cu Dinamo, duminica, de la ora 21:00.

Au evoluat echipele:

Concordia Chiajna: Fl. Nita - Belu, Fl. Ilie, Ghionea, Bambara - Leca - Popovici (Zuluf '89), S. Pană, Ispir, Serediuc (Damian Georgian '112) - Welington (Cretu '62). Antrenor: Ilie Stan

Steaua: Stanca - Dumitras, Martinovic, Gardos, Pirvulescu - Filip, Prepelita (Tanase '46) - Adi Popa (Chipciu '46), Balan, M. Costea (Nikolici '80) - Rocha. Antrenor: Laurentiu Reghecampf


CFR CLUJ, victorie chinuita cu FC Botosani

CFR Cluj s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a trecut greu de FC Botosani cu scorul de 2-0. Felguieras a facut un meci excelent, salvandu-si echipa in mai multe randuri.

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 57: Sasha Bjelanovic a deschis scorul printr-o lovitura de cap la centrare de la colt.

2-0, min. 62: Luis Alberto majoreaza avantajul gazdelor cu o lovitura de cap imparabila, dupa cornerul lui Bastos


Ceahlaul - Gaz Metan 2-0

Ceahlaul Piatra Neamt a castigat cu scorul de 2-0 meciul cu Gaz Metan Medias, din optimile de finala ale Cupei Romaniei si a obtinut calificarea in faza" sferturilor". Golurile echipei antrenate de Costel Enache au fost marcate de Badescu (min. 77) si Lukanovic (min. 79)

Mai sunt patru zile pana la "Derby de Romania"! Dinamo cere control antidoping pentru ros-albastrii. Joi sunt ... O noua "goleada" in Cupa Ligii Angliei! Chelsea - Manchester United 5-4!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x