Antena Căutare

Cupei Italiei: Inter s-a calificat in finala dupa ce a trecut de AS Roma

Inter Milano s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a incheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, returul semifinalei cu AS Roma. In prima mansa, nerazzurrii se impusesera cu 1-0. Cristi Chivu a fost titular si a avut o evolutie buna, in timp ce Bogdan Lobont a ramas doar pe banca de rezerve.



Obligata sa atace, Roma a fortat in final si Borriello a egalat cu o lovitura de cap, in minutul 84, dupa o centrare e celenta a lui Perrotta. Echipa lui Vincenzo Montella nu a mai reusit sa inscrie inca o data, ba chiar a fost iertata de un penalty la un fault al lui Juan asupra lui Milito in careu, astfel ca Inter va juca a sasea finala de Cupa Italiei in ultimele sapte sezoane, impotriva lui Palermo, pe 29 mai.

Meciul de miercuri seara a fost prilej de sarbatoare pentru Javier Zanetti. Argentinianul de 37 de ani a bifat meciul 1.000 al carierei, intrand astfel intr-un grup select care ii mai cuprinde pe Peter Shilton, Ray Clemence, Pat Jennings, Alan Ball, David Seaman, Paolo Maldini, Andoni Zubizarreta, Roberto Carlos si Tommy Hutchinson.

„A fost un moment emotionant. Le multumesc tuturor, incepand cu sotia mea Paula si copiii mei, care as-au aflat in tribune. Meciul cu Roma a fost important din orice punct de vedere, iar acum pot sarbatori", a declarat capitanul nerazzurrilor la finalul partidei.

Citeste si Antena3

Foto: EPA/Intact Images

Medic FC Utrecht: "Situatia lui Nesu e inca foarte grava"... GALERIE FOTO! Barça a castigat al treilea titlu consecutiv in Spania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x