Antena Căutare

Dacia Logan de 400 CP – Vis fierbinte de supercar

Cum ar fi sa ai un Logan si sa dai rusine unui BMW M3 sau unui Porsche Carrera? Interesant! Din pacate, pe strada ramane doar un vis erotic. Dar in motorsport totul e posibil. Dupa succesele inregistrate de Duster in cursele pe zapada din Trofeul Andros si pe celebra urcare de la Pikes Peak, vine randul noului Logan sa se afirme. De data aceasta, in Campionatul Scandinav de Turisme (STTC).

Dezvoltata de o echipa a unui dealer din Suedia, Dacia STCC Edition este un coupe in toata regula, singura sa legatura cu Logan-ul fiind arhitectura partii frontale si blocurile optice spate. Sub capota masina are un motor V6 care dezvolta 400 CP, iar puterea este trimisa la roti prin intermediul unei cutii de viteze secventiale, cu 6 rapoarte. Alte date tehnice nu se cunosc deocamdata, dar, dupa primele teste pe circuit, echipa lui Mattias Andersson este increzatoare ca se poate bate de la egal la egal cu adversarii ce poarta sigle precum BMW, Volvo sau Citroen. Iar daca luam in calcul greutatea Daciei de STTC, de numai circa 1.100 kg, si facem un raport cu cei 400 de caluti, rezultatul e promitator.

Sa vedem ce va face Dacia STTC Edition in prima cursa a sezonului, programata pe 3-4 mai, pe circuitul Knutstorp...

VIDEO: Tiki-taka Olanda! "Portocala mecanica" si-a lasat adversarul fara reactie... Super Dan ataca Europa! Dinamo Moscova-Rostov 1-0: Vezi golul inscris de Kuranyi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x