Antena Căutare

Dacian Varga refuza Steaua

Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, a dezvaluit ca mijlocasul de banda asteapta alte oferte din Rusia si nu e impresionat de interesul aratat de Gigi Becali.

Steaua l-a rezolvat pe Ovidiu Dananae, insa mai vrea sa aduca inca doi jucatori.

Primul dintre ei este Chipciu, care a declarat ca visul lui e sa ajunga la ros-albastrii insa elanul i-a fost taiat de Niculae de la FC Brasov, patronul transmitandu-i recentului international ca nu isi permite sa-l cedeze in vara pentru ca echipa risca sa retrogradeze.

La celalalt fotbalist aflat in vizorul trupei ce se va intoarce in primavara in Ghencea, situatia sta invers. Patronul ar agrea un transfer la Steaua insa jucatorul ezita. Este vorba de Dacian Varga, cel care dupa despartirea de Kuban Krasnodar asteapta alte oferte din Rusia si nu se grabeste sa se semneze cu echipa antrenata de Ilie Stan.

Dezvaluirea a fost facuta la GSP TV de patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman: "Degeaba agreez eu transferul daca jucatorul nu vrea. I-am spus de interesul Stelei, reactia lui e de asteptare. Ar vrea sa ramana in Rusia dar de acolo nu am primit nicio oferta. Doar discutii".

Foto: Intact Images

Schalke are 9 absenti in Israel... Cristian Chivu ar putea evolua la Genoa din sezonul viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x