Dan Petrescu anunță un viitor transfer de răsunet din Liga 1! Cristi Manea, de la CFR Cluj la AS Roma

Sezonul transferurilor din fotbalul românesc pare că a început. Deocamdată la nivel de zvonuri. După Răzvan Marin și Dennis Man, se pare că AS Roma a pus ochii pe un alt tânăr jucător român cu prezențe la echipa națională. Ultimul intrat pe lista romanilor este fundașul liderului Ligii 1, Cristi Manea.

Conform presei din Italia, fundaşul în vârstă de 20 de ani este destul de aproape de un transfer la AS Roma. Potrivit site-ului InsideRoma.com, agentul lui Manea, Pietro Chiodi, a discutat cu oficialii de la Roma acest transfer.

Nici Dan Petrescu nu exclude o posibilă mutare a lui Manea la echipa din capitala Italiei. ”Bursucul” spune că jucătorul său poate juca la acest nivel. Antrenorul CFR-ului crede că posibilul transfer al lui Cristi Manea de la CFR Cluj la AS Roma nu este doar un simplu zvon, dezvăluind că agentul jucătorului e într-o strânsă legătură cu gruparea romană.

”Eu cred că Manea ar putea să joace oriunde acum. A jucat foarte bine la echipa naţională cu Suedia, într-un meci foarte greu. El a făcut un sezon excelent până acum şi ne-a ajutat foarte mult. Are doar 20 de ani. Poate juca oriunde.

Cei de la AS Roma ştiu mai bine dacă îl vor sau dacă l-au monitorizat. Sunt convins că agentul lui are relaţii cu cei de la Roma, pentru că ştiu că şi antrenorul a fost pus chiar de el. Sperăm cu toţii că într-o zi va ajunge acolo. Pentru noi nu va fi uşor să-l înlocuim”, a spus Dan Petrescu.

Cristi Manea, care este cotat la 1.300.000 Euro de transfermarkt.com, a jucat în 27 de meciuri pentru CFR în acest sezon.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri