Antena Căutare

Dananae e suspect: fundasul oltean nu a trecut cu bine peste testele medicale

Steaua l-a testat pe fundasul dreapta fost la Craiova si exista motive de ingrijorare, intrucat genunchiul operat al fotbalistului a ramas fragil.

Ovidiu Dananae a acceptat sa semneze cu Steaua si e pregatit sa joace pentru ros-albastri din retur, numai ca sefii clubului au dubii in privinta afacerii. Motivele sunt medicale. Aparatorul lateral a fost operat la genunchi, la ligamentele incrucisate, in august 2009.

El a mai jucat destule meciuri de atunci, atat la Craiova, cat si in Rusia, numai ca testele pe care i le-au facut stelistii au demonstrat ca genunchiul afectat in trecut poate sa cedeze din nou. Si ca sansele unei recidive sunt mari! Transferul fundasului de 26 de ani nu mai e atat de sigur acum, chiar daca actele sunt facute si el a fost anuntat deja. Ca sa se convinga, ros-albastrii i-au cerut fotbalistului si analize mai vechi, ca sa compare felul in care arata genunchiul acum cu modul in care se prezenta la putin timp dupa operatie. Asa vor sa-si dea seama daca starea de sanatate a fotbalistului s-a inrautatit, caz in care grijile clubului ar deveni si mai mari, sau a ramas aceeasi din momentul in care s-a produs operatia.

4 meciuri a jucat Dananae pentru Tom Tomsk inainte ca rusii sa-i rezilieze contractul. Ultimul lui joc a fost pe 27 noiembrie, cand a fost titular la 0-0 cu FK Krasnodar

9 luni a lipsit de pe teren Dananae in urma operatiei suferite in august 2009. El s-a rupt in amicalul Ungaria-Romania (0-1)

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Franta-Norvegia, finala Campionatului Mondial din Brazilia 2011... Reyes se intoarce la Sevilla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x