Antena Căutare

Daniel Pancu: "Daca imi faceau ce i-au facut lui Coman, ii impuscam"

Atacantul giulestean i-a luat apararea colegului sau in conflictul cu fanii.

Fanii giulesteni l-au injurat pe Coman la meciul cu Concordia Chiajna, dar nu au uitat nici de membrii familiei portarului. Luni, galeria a cerut plecarea portarului din Giulesti, chiar cu pretul ratarii titlului.

Intrebat despre o posibilia iesire din aceasta situatie, Daniel Pancu i-a luat apararea colegului sau in prima instanta, dar a spus ca ii intelege si pe fani.

"Am vazut meciul de la Chiajna din tribune si cand am auzit scandarile la adresa copilului lui Dani, mi s-a facut rau. M-a apucat o stare de greata din care nu mi-am revenit decat luni. Si eu am fetita, si daca mi-ar zice cineva asa, la stadion, in tramvai sau la bar, daca am pistol, trag.

Pe de alta parte, si suporterii trebuie intelesi. Nu stiu de la ce s-a pornit acest conflict, dar stiu ca dateaza de 7-8 luni. Daca as sti cauzele, as sti si sa spun cum sa iesim din aceasta situatie" a spus varful giulestean.

Foto: Hepta

Muamba isi poate misca mainile si picioarele... Ghana ramane fara antrenor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x