Antena Căutare

Dario Bonetti, pe urmele lui Lucescu: "Zambia a castigat Cupa Africii si din cauza mea"

Fostul antrenor al lui Dinamo a lasat sa se inteleaga ca la competitia desfasurata in Gabon si Guineea Ecuatoriala Zambia a jucat la fel ca pe vremea in care el pregatea echipa din Sudul Africii.

Zambia a produs duminica seara cea mai mare surpriza din fotbalul modern, reusind sa castige Cupa Africii pe Natiuni dupa ce a invins la penalty-uri marea favorita, Coasta de Kildes.

Dario Boneti, cel care i-a pregatit pe Kalaba, Mayuka, fratii Katongo si compania pana in octombrie 2011 si-a asumat aceasta reusita, lasand de inteles ca Herve Renard nu a schimbat foarte multe la nationala Zambiei in cele aproape 4 luni de mandat.

"Prin castigarea Cupei Africii pe Natiuni s-a vazut si munca mea din iulie 2010 pana in octombrie 2011, atunci cand a fost dat afara. Jucatorii convocati, cu exceptia a doi-trei baieti, tactica si exprimarea in joc au fost aceleasi ca pe vremea in care eu eram selectioner, deci da, e si meritul meu" a spus Bonetti, care chiar a propus doi zambieni la Dinamo. Ciobotariu nu i-a oprit in lot, asa ca Rodrick Kabwe (19 ani, ijlocas) şi Lewis Macha (19 ani, atacant) au ajuns la FC Bihor Oradea.

Foto: gsp.ro

Shakira si Pique, la un pas de tragedie... Franz Beckenbauer se ia de Robben...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x