Antena Căutare

De Rossi, urmatoarea tinta a lui Manchester City

Desi clubul a cheltuit in aceasta vara nu mai putin de 80 de milioane de dolari, Mancini sustine ca nu are mijlocasi centrali de rezerva. Asa ca seicul Mansour se pregateste sa i-l aduca pe De Rossi, care ar putea fi achizitionat la iarna.

Mijlocasul lui AS Roma este, de altfel, si pe placul lui Mancini, care si-a exprimat in mai multe randuri dorinta de a-l avea la gruparea engleza.

Spre deosebire de alte transferuri spectaculoase facute de gruparea engleza, trecerea lui De Rossi de la Roma la City ar putea costa mult mai putin. Asta deoarece contractul mijlocasului expira la sfarsitul acestui sezon, iar englezii vor sa profite de aceasta ocazie.

Prin urmare si oferta pe care o vor face seicii este mult sub valoarea jucatorului: doar 9 milioane de euro. Manchester City mizeaza pe faptul ca jucatorul nu isi va prelungi contractul scadent vara viitoare, iar AS Roma va fi nevoita sa accepte aceasta oferta pentru a nu-l pierde gratis la finalul campionatului.

sursă: gsp

foto: Intact Images / EPA

Marius Copil a castigat duelul romanilor din primul tur de la BRD Nastase-Tiriac Trophy... Deac anunta revirimentul Rapidului: "O sa vedeti alt joc odata cu revenirea pe Giulesti"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x