Căutare Live

Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a intrat în autoizolare la domiciliu

FRF a anunţat, luni, că delegaţia forului participantă la Congresul UEFA şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a intrat în autoizolare la domiciliu, după ce persoane participante la acele evenimente au fost testate pozitiv cu SARS-CoV-2.

"Delegaţia FRF la Congresul UEFA şi ulterior la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor a fost formată din Răzvan Burleanu (preşedinte), Radu Vişan (secretar general), Gabriel Bodescu (secretar general adjunct), Mirel Rădoi (selecţioner), Mihai Stoichiţă (director tehnic) şi Gabriel Berceanu (ofiţer de presă al echipei naţionale).

Reprezentanţii FRF nu au avut contacte directe cu persoanele declarate infectate, ci doar contact ambiental, în sala de congres. De la acel moment se vor împlini mâine 14 zile, perioadă relevantă pentru apariţia simptomelor, conform autorităţilor sanitare. Cei şase reprezentanţi ai FRF la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor nu prezintă niciun fel de simptome care ar putea fi asociate cu COVID-19. Ei au intrat în izolare autoimpusă de la aflarea veştilor despre participanţii depistaţi cu coronavirus.

Totodată, managementul FRF a avut contacte reduse cu angajaţii începând cu data de 11 martie. Urmând recomandările autorităţilor române, de la acea dată angajaţii FRF îşi derulează activitatea profesională de acasă, online, şi nu vin la sediul FRF decât pentru chestiuni absolut speciale.

Cei care au compus delegaţia FRF vor continua să rămână în izolare până la finalul acestei săptămâni.

Preşedintele Răzvan Burleanu va intra marţi, de la domiciliu, în teleconferinţă cu conducerea UEFA, urmând ca ulterior să comunice public deciziile forului continental", se arată într-un comunicat al FRF.

UEFA a anunţat, joi, că în contextul problemelor cauzate în Europa de coronavirus a programat marţi, videoconferinţe cu toţi cei implicaţi, în care să se discute despre reacţia fotbalului la pandemie şi situaţia tuturor competiţiilor interne şi continentale, inclusiv despre Euro-2020.

Sursa : news.ro

FC Hermannstadt şi-a suspendat antrenamentele, iar jucătorii nu au voie la mall, la restaurant, la sală şi să părsească ... F1: Renunţarea la pauza din august, o soluţie pentru un calendar decent, consideră Ross Brawn...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri