Antena Căutare

Diego Maradona ramane selectioner al Argentinei pentru inca 4 ani

Diego Maradona va continua sa antreneze selectionata Argentinei pentru inca patru ani, informeaza presa argentiniana. Decizia tehnicianului de a continua alaturi de Messi si compania va fi facuta publica luni, dupa ce Maradona se va intoarce din Venezuela.


La Nacion a dezvaluit insa ca Maradona a purtat o discutie telefonica marti cu presedintele AFA, Julio Grondona, si au ajuns la un acord pentru un contract pe inca patru ani, contractul sau urmand a expira la finalul Cupei Mondiale din Brazilia.

Argentina a fost eliminata in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Africa de Sud, dupa un "umilitor" 0-4 cu selectionata Germaniei. Maradona este sprijinit de suporteriii argentinieni, care doresc ca acesta sa isi continue mandatul pe banca tehnica a nationalei de fotbal, dar exista si unii fani care ii critica lipsa cunostintelor tehnice. O solutie pentru viitorul nationalei Argentinei ar fi fost aducerea unor noi consilieri tehnici in echipa, dar potrivit presei din Argentina, Maradona a refuzat sa inlocuiasca staff-ul tehnic.

Urmatorul meci pe care Argentina il va disputa va fi unul amical, in 11 august, cu Irlanda.

sursa:Hotnews

Arbitrajul in cinci: aprobat pentru Liga Campionilor, dar respins pentru Euro2012... Echipa feminina de spada a Romaniei, eliminata in sferturi la Campionatele Europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x