Antena Căutare

Din cauza problemelor de sanatate, pugilistul Adrian Diaconu s-a retras in Canada si lucreaza la o fabrica de avioane

Viata l-a pus la podea, dar a gasit puterea sa se ridice. Dupa ce a fost obligat sa puna in cui manusile de box, din cauza unor probleme de sanatate, pugilistul Adrian Diaconu s-a angajat intr-o fabrica de avioane din Canada. Chiar daca nu mai este in lumina reflectoarelor, nu e suparat. Are mai mult timp sa stea cu familia sa.

Dupa 11 ani de cariera in boxul profesionist, timp in care a castigat mai multe centuri, Adrian Diaconu a trebuit sa renunte la sportul pe care l-a iubit toata viata si care l-a facut faimos.

“Nu mai ma ajuta organismul, am avut foarte multe probleme la maini, operatii, infiltratii. In box ai nevoie de maini si daca nu le ai e bine sa te opresti. Sufleteste si aum, chiar in momentul asta, m-as intoarce in sala de box, dar sunt constient ca nu mai am cu ce, nu mai ma ajuta organismul”, spune Adrian.

Au fost luni in care nu si-a gasit locul si a simtit ca toata lumea se prabuseste in jurul lui. Dar a gasit puterea sa se ridice.

De cateva luni, fostul campion mondial WBC la categoria semigrea, nu se mai lupta cu oamenii in ring ci cu un motostivuitor intr-o fabrica de avioane.

Departe de ringul de box, Adrian Diaconu spune ca acuml este mai aproape de familia sa. Fostul campion mondial si-a cunoscut sotia, fosta handbalista, acum 19 ani si au impreuna doi copii, Sara, de 10 ani si Eric, de 4 ani.

Fostul pugilist inca tine legatura cu romanii care duc numele tarii noastre mai departe in lumea boxului. Adrian il ajuta pe Lucian Bute cu sfaturi si crede ca acesta poate recastiga centura IBF: “A fost o lovitura grea pentru el, dar care, de obicei, te intareste, te face sa fii mult mai concentrat. Nu stiu exact ce a fost cand a pierdut centura, dar tin sa cred ca poate oricand sa redevina campion mondial”.

Adrian Diaconu nu i-a uitat nici pe fanii sai: “Fara ei nu cred ca as fi realizat ce am realizat pana acum.Tin sa le multumesc pentru asta”.

Nicolae Ceausescu, suparat dupa finala de la Sevilla: "Muncitorii n-au dormit cele opt ore regulamentare"... Festivalul Olimpic al Tineretului European a ajuns la final...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x