Antena Căutare

Dinamo - U Cluj 2-2/ "Cainii", egalati in minutul 90!

Dinamo a remizat pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 2-2, iar titlu de campioana este tot mai departe. Golurile au fost marcate de Curtean '26 si Matei '85 pentru Dinamo, respectiv Morar '62 si Cristea '90 pentru Universitatea Cluj.

Dupa o prima repriza echilibrata, Dinamo a condus la pauza cu 1-0, datorita golului marcat de Curtean. Alexe trimite o pasa in adancime la Curtean, iar dinamovistul inscrie cu un sut sub portarul Bornescu.

Cele doua formatii au oferit un ritm foarte scazut si in repriza secunda. D. Popa a dat alarma cu un sut bomba din lovitura libera, deturnat in corner de Balgradean.


Egalarea a venit in minutul 62, atunci cand Morar a marcat cu un sut de la aproximativ 15 metri, pe jos, in stanga lui Balgradean.

Nou-intratul Cosmin Matei a adus linistea in tabara dinamovistilor. In minutul 85, Tucudean a scos bine pentru Matei, care a punctat cu un sut la semiinaltime, la coltul lung.

Fostul dinamovist Adrian Cristea a dat lovitura de gratie. In minutul 90, "Printul" a prins un sut superb la coltul lung si a stabilit scorul final, Dinamo - U Cluj 2-2.

In urma acestui rezultat, Dinamo a ramas la cinci puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Au evoluat echipele:

Dinamo:
Balgradean - Scarlatache, Grigore, Moti, Pulhac - Stratila (Platini '61, Tucudean '77), Rus, Tames, Curtean (Matei '78) - Niculae, Alexe. Antrenor: Dario Bonetti.

Universitatea Cluj: Bornescu - Popa, Szukala, Galamaz, Mendy - Cristescu (Draghici '68), Hoban - Cojocnean (Morar '46), Ad. Cristea, Bostina (Marinescu '88) - Grozav. Antrenor: Claudiu Niculescu.

FOTO! Rapid si Steaua au remizat, scor 1-1, in Giulesti... Tg. Mures - Vaslui 2-3/ Moldovenii raman in lupta pentru titlu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x