Antena Căutare

FOTO! Rapid si Steaua au remizat, scor 1-1, in Giulesti

Rapid si Steaua au dat-o la pace in derby, spre bucuria CFR-ului, care ramane la 3 puncte de locul doi. Rapid e pe pozitia a doua in clasament, iar Steaua a ramas pe 5, la 5 puncte de lider, dupa 1-1 in Giulesti.

Steaua a dat prima lovitura in Giulesti. I-a redus la tacere pe fanii Rapidului in minutul 29. Marcos Antonio a deviat gresit o centrare pana la Tanase, care l-a executat pe Coman la coltul scurt.

Bucuria Stelei nu a durat nici 5 minute. Bourceanu a fost deposedat aproape de careu, iar Grigore l-a invins pe Tatarusanu si a stabilit scorul final in derby inca din minutul 33.

Acelasi Marcos Antonio a fost aproape sa le mai faca un cadou stelistilor. Insa Mihai Costea nu a profitat: singur cu Coman, a tras in portarul Rapidului. Si Surdu ar fi putut inclina balanta: Tatarusanu a aparat insa sutul fostului stelist. Rapidistii au reclamat si un penalty in minutul 85: au cerut hent la Bicfalvi, dar arbitrul ceh nu a dat nimic.

Bourceanu i-a distrat pe rapidistii din tribune: s-a facut de ras la un corner cand a alunecat si a dat aiurea. Rapid - Steaua s-a terminat 0-0, spre bucuria CFR-ului.

Rapid a urcat pe locul 2, la 3 puncte de lider, in timp ce Steaua a ramas pe 5, la 5 puncte de CFR.

foto: GSP.ro

RAPID-STEAUA: Niciun bilet pentru fanii Stelei la derby... Dinamo - U Cluj 2-2/ "Cainii", egalati in minutul 90!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x