Antena Căutare

Dinu Gheorghe a plecat de la Rapid. Copos cauta inlocuitor

Rapidul nu poate avea liniste si pace! Daca frictiunile din perioadele fara rezultate sunt ceva obisnuit in fotbalul nostru, este surprinzator ca exista scandal si acum, cand echipa este in grafic in toate cele trei competitii la care participa: Campionat, Europa League si Cupa Romaniei. Iar certurile sunt la cel mai inalt nivel, acolo unde patronul George Copos si presedintele Dinu Gheorghe nu mai lucreaza impreuna, conducatorul giulestenilor parasind echipa marti, cu doua zile inaintea jocului cu Legia Varsovia.

Cum a inceput

Intre ei relatiile erau deja tensionate de circa doua luni. Nemultumit de modul in care conduce clubul, Copos a inceput sa-l sicaneze pe "Vama" mai ales cu banii alocati pentru buget in asa fel incat presedintele a cazut de multe ori de minciuna in fata jucatorilor carora le promitea rezolvarea unor probleme financiare. In plus, de fata cu mai multe persoane, Copos cauta sa-l umileasca pe "prietenul" sau Dinu Gheorghe. Chiar i-a pus un fel de sef pe mana sa dreapta, Ioan Taban, fara a carui semnatura nu se mai misca nici un ban in club.

Cum a continuat

Atitudinea lui George Copos l-a enervat la culme pe Dinu Gheorghe, motiv pentru care si-a dat de doua ori demisia. Patronul nici nu a vrut sa auda de o despartire amiabila, ci i-a cerut sa respecte clauza din contract in cazul unei renuntari unilaterale, sa plateasca 400.000 de euro daca vrea sa plece. Aceasta intelegere semnata la revenirea in Grant l-a facut pe "Vama" sa dea inapoi de fiecare data.

Cum s-a sfarsit


Orgolios, Dinu Gheorghe nu a putut suporta si faptul ca Gigi Becali l-a jignit, transmitandu-i "sa suga mielul. Este un nesimtit ca ramane in fruntea clubului cand Copos il vorbeste numai de rau peste tot. El a capusat peste tot pe unde a fost.... Copos mi-a zis sa-l pun la punct", a declarat patronul Stelei in saptamana premergatoare partidei Steaua-Rapid.

Copos s-a eschivat de la o replica, moment in care "Vama" a decis sa plece cu orice risc. Si-a strans lucrurile de la ProRapid si a plecat, nu inainte de a-i cere scuze lui Razvan Lucescu pentru ca-l lasa singur desi au plecat impreuna la drum in vara acestui an. Ulterior, Copos a emis un comunicat in care l-a numit badaran pe Gigi Becali si a spus ca, de fapt, Becali incearca sa pregateasca meciul de luni.

Ce urmeaza

Oficial, Dinu Gheorghe este in concediu medical. Spera ca in cele trei zile primite de la medic sa rezolve despartirea de Rapid si in acte.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Fostul vicepresedinte al FIFA ameninta ca va vorbi in curand "despre rasismul si sionismul din interiorul forului m... Liga Campionilor: Napoli remizeaza cu Bayern. Real Madrid face scor cu Lyon. Vezi rezultatele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x