Antena Căutare

Dinu Gheorghe se intoarce la FC Rapid. Va ocupa functia de administrator delegat

Fostul presedinte Dinu Gheorghe revine in conducerea FC Rapid, in functia de administrator delegat, pana la sfarsitul acestui sezon, a anuntat sambata patronul George Copos, conform Mediafax.

"Am convenit cu domnul Dinu Gheorghe sa vina langa Rapid in functia de administrator delegat pe o peroada limitata, mai exact intre 23 martie si 23 mai 2012. Intre noi este o prietenie prea lunga pentru a nu putea sa trecem peste ce s-a intamplat in tur. Eu nici macar nu am fost suparat pe dansul", a aratat Copos.


Dinu Gheorghe are ca obiectiv obtinerea unui loc de cupa europeana si castigarea Cupei Romaniei.

"Domnul Dinu Gheorghe m-a asigurat ca impreuna cu Razvan Lucescu pot sa isi indeplineasca obiectivele, participarea in Liga Europa si castigarea Cupei Romaniei. Dansul considera ca rezultatele din ultimele partide sunt niste accidente si impreuna cu antrenorul poate gasi solutiile pentru iesirea din aceasta perioada", a explicat Copos.

Dinu Gheorghe a activat la FC Rapid ca presedinte executiv pana in luna octombrie a anului trecut cand in aceasta functie a fost numit Constantin Zotta.

Liga 2: Sageata Navodari pierde la Giurgiu. Chindia face scor cu Deva. Vezi rezultatele din etapa 17!... F1: Lewis Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu al Malaysiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x