Antena Căutare

Djibril Cisse vrea sa se intoarca in Franta

Atacantul care evolueaza in prezent la gruparea italiana Lazio Roma a declarat ca vrea sa se intoarca in Ligue 1 pentru a marca cele 6 goluri care il separa de cota 100.

Djibril Cisse a venit in vara la Lazio insa nu a confirmat in echipa lui Eduardo Reja. Concurenta cu Klose dar si sistemul tactic ce il obliga sa evolueze in flancul atacului l-au facut pe varf sa ia in considerare o plecare din capitala Romei.

Francezul chiar a declarat ca ar vrea sa se intoarca in Ligue 1 pentru a marca cele 6 goluri care il despart de 100 de reusite in Hexagon.

Singurele echipe franceze ce par a fi interesate de Cisse sunt cele la care a evoluat: Auxerre si Marseille.

Daca echipa la care s-a format nu este o obisnuita a trasferurilor de marca, renuntand in vara golgheterul Jelen, care a plecat la Lille. Pentru OM, suma platita de Lazio pentru achizitionarea lui Cisse (6 milioane) nu este una foarte ridicata, dar forma lui Remy, Valbuena si a fratilor Ayew ar face investitia nerentabila.

Foto: Intact Images / EPA

Soc la Steaua! Ilie Stan nu mai rezista presiunii si vrea sa plece... Declaratie-soc a celui mai bun hocheist din nationala noastra: "Nu Romania, ci Tinutul Secuiesc a invins Ungaria cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x