Antena Căutare

Documentarul „Colectiv”, proiectat în premieră la Festivalul de Film de la Veneția » Echipa de investigații a Gazetei, mesaj pentru cititori: „Pentru voi”

Documentarul "Colectiv", care a urmărit derularea evenimentelor de după tragedia din 2015 și investigațiile Gazetei, a fost proiectat ieri în premieră la Festivalul de Film de la Veneția.

Documentarul "Colectiv", care a urmărit derularea evenimentelor de după tragedia din 2015 și investigațiile Gazetei, a fost proiectat ieri în premieră la Festivalul de Film de la Veneția.

Iată mesajul echipei GSP, publicat pe prima pagină de astăzi:

Suntem Mirela, Răzvan și Cătălin și vă transmitem cam emotivi, să fim sinceri, de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția, cel mai vechi festival de film din lume.

Tocmai a avut loc premiera filmului Colectiv, regizat de Alexander Nanau.

O bună parte a acestui film cuprinde investigațiile Gazetei Sporturilor de după Colectiv: Hexi Pharma, Secureanu, spitalele Primăriei și altele. Puține ziare din lume au avut onoarea de a fi, vreodată, subiectul unui film ajuns la un asemenea eveniment.

Pentru noi este o întâmplare fericită că suntem aici, ca jurnaliști, și ne place mai mult în peluză decât printre pahare de prosecco și Campari. Preferăm berea.

Acest eveniment vi-l dedicăm. Pentru voi este răsplata pasiunii cu care iubiți sportul.
Toate investigațiile noastre n-ar fi fost posibile fără voi, microbiștii Gazetei Sporturilor, dragii noștri cititori.

Vă mulțumim și vă promitem că nu vom renunța să scriem sport pentru că este primul și marele nostru hobby. Tot în peluză e mai bine decât în luxul cu aromă adriatică, ce se simte peste tot aici.

Vă iubim! Am combinat Campari cu gin.

Citește mai mult pe gsp.ro!

Numerele "tricolorilor" la meciul cu Spania: Grozav a preluat numărul 7 de la Chipciu; Stanciu va purta în pre... Luiz Gustavo a plătit un milion de euro din propriul buzunar pentru a pleca de la Olympique Marseille la Fenerbahce...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x