Antena Căutare

Doliu în fotbalul românesc! Nicolae Manea a decedat în această dimineaţă

Fostul jucător, antrenor şi conducător al Rapidului, Nicolae Manea, 60 de ani, a decedat în această dimineaţă la Bucureşti, la nici două luni de cînd a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Fostul jucător, antrenor şi conducător al Rapidului, Nicolae Manea, 60 de ani, a decedat în această dimineaţă la Bucureşti, la nici două luni de cînd a fost diagnosticat cu cancer la ficat, relateaza gsp.ro.

Trupul acestuia se află depus la biserica Sfînta Parascheva, iar înmormîntarea va avea loc la cimitirul Străuleşti 2.

Înainte de a pleca în Franţa la recomandarea lui Mircea Sandu, Manea a făcut un control medical la Spitalul Militar. După ce s-a manifestat ca o răceală timp de cîteva luni, boala s-a dovedit a fi mai mult decît atît. Doctorii i-au pus un diagnostic crunt: suferea de cancer la ficat.

Şedinţele de chimioterapie n-au avut însă succes şi Nae Manea a pierdut lupta cu groaznica boală în această dimineaţă. Fostul mare atacant se afla în comă de joi.

”Aş da orice să-l mai văd cum era. Te schimbă chimioterapia. A slăbit vreo 20 şi ceva de kilograme. Îi sînt băgate în corp tot felul de substanţe, care te ard dacă îţi sînt aruncate pe piele. A avut dureri mari, dar noi sperăm să se vindece”, spunea fiul său, Florin Manea, în urmă cu nici o lună.

Comunicatul Rapidului

"Familia Rapid trece din nou prin momente grele. Fostul jucător, antrenor şi mai apoi oficial al clubului FC Rapid, Nicolae Manea, s-a stins din viaţă la 60 de ani după o lungă luptă cu o boală incurabilă. Condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au cunoscut! Dumnezeu să-l odihnească!", a fost mesajul FC Rapid pe pagina de Facebook.

Citește pe gsp.ro: Cine a fost Nicolae Manea

Simona Halep, locul 1 în topul celor mai populare jucătoare de tenis din lume!... COD ROȘU! Nu lăsați copiii pe stradă! Serena Williams aleargă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x