Antena Căutare

Dorinel Munteanu: "Maine vom castiga cu Basel"

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat intr-o conferinta de presa, ca un punct in meciul cu formatia FC Basel ar fi bun pentru palmares, dar obiectivul campioanei Romaniei este victoria.

"Nu suntem condamnati, dar e clar ca acest joc e important pentru a mai putea spera in ultimul joc la Lisabona. Nu va fi deloc usor, pentru ca Basel are si varianta egalului. Sper sa practicam un joc consecvent si sa avem rabdare. Ii respectam foarte mult pe cei de la Basel, dar maine vreau sa am o echipa determinata pentru ca forta acestei formatii o reprezinta grupul si sunt convins ca acesta va castiga.

Chiar daca a schimbat antrenorul, Basel ramane o echipa periculoasa. Otelul merita sa joace in Liga Campionilor si merita sa castige. Un punct e bun pentru palmares, dar noi avem un alt obiectiv maine. Nu ma intereseaza banii care ar urma sa vina in urma unui egal. Sunt convins ca cei care vor veni maine la stadion vor vedea un fotbal si un rezultat bun. Nu avem ce pierde", a spus Munteanu.

Mijlocasul Gabriel Giurgiu spera ca echipa sa sa castige toate cele trei puncte: "Asteptam foarte multe de la acest joc. Stiu ca va fi greu, dar speram sa aducem cele trei puncte pentru a mai avea sanse la Liga Europa. S-au mai intamplat minuni in fotbal si atata timp cat mai avem o sansa trebuie sa ne agatam de ea".

Otelul Galati va intalni maine seara formatia elvetiana FC Basel, in etapa a 5-a a grupei C a Ligii Campionilor. Partida va incepe la ora 21.45, si va fi transmisa in format liveTEXT pe www.a1.ro.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Contador, audiat la TAS... Prepelita are entorsa la genunchi; ligamentele sunt de asemea afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x