Antena Căutare

Dumitru Dragomir a gasit explicatia scandalului de coruptie: "E ceva politic"

Vestea arestarii preventive a sefului CCA, Vasile Avram, nu i-a picat foarte bine lui Dumitru Dragomir, care pariaza insa ca seful arbitrilor e nevinovat si in spatele acestei anchete se afla de fapt o motivatie politica.

Dragomir spune ca povestea arestarii sefului CCA e cusuta cu ata alba si nu se increde in dovezile anchetatorilor.

"Din meciurile pe care le-am analizat noi, Tg Mures nu prea a avut de castigat. Mi se pare ca chestia e politica, si nu ce se spune in ancheta asta, ca ar fi luat mita. De ce nu i-a dat lui Avram o suma rotunda si ia dat 19.000 de euro, de unde stia pilotul cati bani a luat Avram, i-a numarat el banii?! Daca as sti ceva, stiti ca as spune, eu am gura mare si spune eu oricum. Mi se pare ca e ceva necurat la mijloc", a spus Dragomir la TV.

Presedintele LPF a gasit din nou ocazia sa-l atace pe Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, despre care a sugerat ca ar merita sa stea in spatele gratiilor.

"Asa e la noi in tara, aia nevinovati sunt condamnati si aia care fac falsuri in acte, isi fac doua echipe ca sa nu plateasca taxe, aia nu patesc nimic. Asa se face justitia la noi in tara", a mai spus Dumitru Dragomir.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

MM radea de dinamovisti in vara: ”Ziceti mersi daca terminati pe 10!”. Azi, Steaua poate sa ajunga pe 10!... Mircea Sandu: "Familiile Avram si Terbea sunt prietene. E normal sa-i puna elicopterul la dispozitie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x