Antena Căutare

Dumitru Dragomir: "La U Cluj cu Steaua stau in galerie"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat ca se simte iubit de fani, asa ca nu se teme sa vada un meci din mijlocul lor.

Protestele impotriva lui Dumitru Dragomir si Mircea Sandu s-au accentuat in ultima saptamana, insa presedintele Ligii nu se teme de furia multimii.

Mai mult, Dragomir crede ca este foarte iubit de fani, doar liderii de galerii fiind cei ce il contesta. Pentru a demonstra acest lucru Mitica se gandeste sa urmeze sfatul dinamovistilor si sa-si ia o brutarie, dar si sa urmaresca un meci in mijlocul fanilor.

"La U Cluj cu Steaua ma gandesc sa ma duc ca supervizor, si asa e stadion nou. Eu sunt iubit de oameni, vreau sa stau in galerie."

Dragomir s-a revoltat cand a auzit ca Poli si UTA vor juca sambata un amical impotriva lui: "Cele doua echipe pot fi chiar dezafiliate. In cazul in care doar suporterii vor protesta, nici asa nu-i inteleg. Eu am fost alaturi de Timisoara mereu, chiar si cand a fost retrogradata" a spus presedintele LPF, cel care a dezvaluit ca se gandeste sa candideze din nou la sefia Ligii, doar pentru a-i "oftica" pe cei ce-l contesta.

Foto: Hepta

Fotbalistele islamice ar putea purta val... Nicolae Badea: "Danciulescu nu s-a certat cu Ciobotariu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x