Antena Căutare

Se întâmplă în România! După Edi Iordănescu, un alt antrenor cu nume a plecat de la echipa sa fără să debuteze măcar în meciurile oficiale

Edward Iordănescu a plecat de la CFR Cluj după numai trei meciuri oficiale în funcție. La două zile după Edi, un alt antrenor important, Ionel Ganea, a plecat de la echipa sa după doar cinci săptămâni de activitate și încă niciun meci oficial.

Începând de azi, ACS Poli Timisoara nu mai are antrenor. Dupa ce echipei i-a fost interzis accesul la birourile de la stadionul ”Dan Păltinișanu”, tehnicianul Ionel Ganea a anunțat că pleacă de la echipă, scrie opiniatimisoarei.ro.

Antrenorul de 44 de ani a făcut anunțul iemdiat după ședința de pregătire din această dimineață, supărat pe condițiile în care echipa trebuie să se pregăteasca. Antrenorul urmează să anunțe și conducerea clubului de decizia pe care a luat-o.

Ionel Ganea a semnat cu ACS Poli Timișoara pe 15 iunie, după ce bănățenii au ales să îl dea afară pe Adrian Neaga, cel care a pregătit echipa în ultimele meciuri din play-out-ul Ligii 1, sezonul 2017-2018. Timișorenii au retrogradat în Liga 2, iar Ionel Ganea avea ca obiectiv promovarea în primul eșalon la finalul ediției 2018-2019.

”Bun venit, Ionel Ganea!
Noul antrenor principal al echipei noastre este Ionel Ganea! El va fi ajutat de Norbert Niţă (secund) și Călin Frunză (antrenor cu portarii).
Prezentarea noului staff va avea loc pe 25 iunie, odată cu reunirea lotului. Cantonamentul se va derula între 10 și 20 iulie.
#HaiPoli”
, anunțau bănățenii pe 15 iunie.

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE... Concordia Chiajna - Viitorul LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x