Antena Căutare

„E incredibil cum mă provoacă”. Novak Djokovic, discuția de la Wimbledon 2023 pe care credea că nu o aude nimeni

Novak Djokovic s-a impus în fața lui Jordan Thompson la turneul de la Wimbledon, însă s-a declarat dezamăgit de fani. Ce i-a spus soției sale atunci când credea că nimeni nu îi aude.

colaj foto Novack Djokovic la Wimbledon Galerie
Novack Djokovic, discuție cu soția sa la Wimbledon, surprinsă de microfoanele de fond | Profimedia

Zilele acestea, la Londra, se ține unul dintre cele mai mari turnee din tenis: Wimbledon. Unul dintre jucătorii care s-au înscris în acest turneu este și Novak Djokovic care s-a confruntat cu Jordan Thompson. Titanul din tenis se află în acest moment pe poziția a doua în topul WTA și luptă acum pentru a deveni din nou pe primul loc, dar și pentru a egala recordul de 8 victorii la All England Club al lui Roger Federer.

Cum a fost surprins David Popovici înainte de a intra în bazin pentru cursa încununată cu o nouă victorie | VIDEO

Discuția dintre Novack Djokovici și soția sa Jelena pe care credea că nu o aude nimeni. Ce au surprins microfoanele de fond

Novak Djokovic s-a impus în fața australianului Jordan Thompson cu scorul de 6-3, 7-6, 7-5, însă a recunoscut că publicul a fost o mare provocare pentru el în timpul meciului. Nole a recunoscut, la vestiare, în fața soției sale că a fost dezamăgit că australianul a avut mai mulți fani, în tribune, dar a fost, pe de o parte, și o provocare pentru el.

„E incredibil cum mă provoacă (n.r. publicul). Ei nu au înțeles că astfel de lucruri mă fac și mai puternic”, i-a spus Djokovic soției sale, discuția dintre cei doi fiind surprinsă de microfoanele de fond.

În partida de la Wimbledon, Jordan Thompson a avut parte de mai multă susținere, iar fanii chiar se așteptau ca australianul să câștige. Jocul a fost unul spectaculos, Thompson fiind felicitat la final de meci de către Nole.

„Nu știu dacă voiam să-l întâlnesc atât de devreme pe Thompson în acest turneu. Felicitări pentru el, pentru prestația lui. A fost puțin ghinionist, dar a făcut un meci mare. Încerc să mă bucur de fiecare moment petrecut pe Centre Court. Este un privilegiu uriaș, în special la această vârstă la care încerc să mă lupt cu armele celor tineri”, a declarat Novak Djokovici la finalul meciului.

Momentul emoționant în care Nole este așteptat la vestiare de copiii săi

La final de meci, camerele de luat vederi l-au surprins pe Novak Djokovic în ipostaze rare alături de copiii săi, Tara și Stefan. Cei doi copii, însoțiți de mama lor, l-au așteptat pe tenismen la vestiare, acolo unde l-au felicitat pentru meci.

Nole, pe de altă parte, s-a bucurat de prezența fiicei și fiului ei, pupându-i tandru pe frunte. Fiica sa, Tara, i-a arătat ursulețul ei de plus care i-a stârnit o mare încântare jucătorului. Interacțiunea lui Nole cu cei doi copii ai săi a fost apreciată de internauți, aceștia observând cât de cald este jucătorul cu cei doi copii ai săi. Astfel, fanii au văzut și latura umană a jucătorului care a cucerit cu tehnica sa de joc.

Un utilizator popular a scris pe Twitter: „Moment dulce surprins între @DjokerNole și copiii săi după victoria de astăzi. Zâmbetul Tarei în timp ce îi înmânează ursulețul de pluș este prea drăguț. Binecuvântați-i”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x