Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

El Clasico, întrerupt două minute din cauza unor manifestări ale speratiştilor catalani

Partida dintre FC Barcelona şi Real Madrid a fost întreruptă, miercuri, două minute din cauza unui protest al spectatorilor care doresc independenţa Cataloniei.

În minutul 55, zeci de baloane galbene au fost aruncate pe teren din tribune, ca formă de protest faţă de gloanţele de cauciuc cu care poliţia i-a împuşcat pe manifestanţii pro-independenţă, în ultimele luni. Stewarzii au avut nevoie de timp pentru a îndepărta baloanele de pe suprafaţa de joc.

Esto Pasó en Balones Amarillos y Gritos de Libertad a [email protected] [email protected] Políticos Encar[email protected]
La Televisión Se Encargo de que Esto NO se Viera, haciendo un Plano General del

— figueroa maroñas (@josguema)

"Libertate, libertate", au scandat fanii de pe Stadionul Camp Nou.

Incidente au fost şi în afara stadionului, între separatişti şi forţele de ordine, dar până la urmă meciul a fost dus cu bine până la capăt.

La partidă au asistat peste 93.000 de spectatori.

FC Barcelona şi Real Madrid au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri, pe Camp Nou, într-un meci restanţă din etapa a X-a a campionatuljui spaniol de fotbal La Liga.

Este primul 0-0 înregistrat în El Clasico din 2002.

În urma acestui rezultat, ambele echipe sunt umăr la umăr în fruntea clasamentului LaLiga, cu câte 36 de puncte. FC Sevilla ocupă locul 3, cu 31 de puncte.

El Clasico a fost programat iniţial la 26 octombrie, dar a fost amânat din cauza violenţelor din Barcelona, izbucnite după condamnarea la închisoare a unor lideri catalani separatişti.

Sursa : news.ro

Recomandari