Antena Căutare

Ele sunt voleibalistele care concureaza pentru un loc la JO 2012!

Femeile de mai jos concureaza pentru un loc in cadrul echipei de volei a Jocurilor Olimpice 2012. Chiar daca nu va vine sa credeti, ele sunt mult prea imbracate pentru job-ul lor.

Aceste femei petrec 47 de saptamani pe an antrenandu-se pe cele mai luxuriante plaje. Acum, ele concureaza pentru locurile echipei de volei din cadrul Olimpiadei de la Londra, din 2012: Shauna Mullin si partenera ei, Zara Dampney se claseaza pe locul 34 in lume, iar Denise Johns si Lucy Boulton ocupa locul 50 mondial.

Cel putin una dintre cele doua perechi are garantat un loc la Jocurile Olimpice, insa pana luna viitoare nu vom sti cu exactitate cine va reprezenta Marea Britanie la Olimpiada. Cu toate acestea, femeile sunt convinse ca in toamna publicul englez va vedea cu totul alti ochi sportul pe care ele il practica. Mai exact, ele vor sa arate ca voleiul este ceva extrem de serios si solicitant, care nu implica numai bikini si costume de baie.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa / Foto: Daily Mail

SPECIAL! 26 de ani de la finala magica de la Sevilla!... Meciul Universitatea Cluj - CFR Cluj, intrerupt in minutul 32! Jucatorii s-au luat la bataie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x