Antena Căutare

Eliodor Voica, noul antrenor al nationalei de handbal masculin

Nationala de handbal masculin a Romaniei are un nou selectioner. Tehnicianul formatiei Stiinta Bacau, Elidor Voica, a fost numit in functie, fiind preferatul oficialilor din cadrul Federatiei Romane de Handbal, informeaza gsp.

"Cred ca va fi mult de munca, insa nu va fi doar munca antrenorului. Echipa nationala apartine tuturor romanilor si cred ca jucatorii si antrenorii de la echipele de club pot contribui la fel de mult. Toata lumea trebuie sa se angreneze.


Nu ma consider un antrenor atat de evoluat, incat sa nu mai am ce invata si sa imi permit sa stau doar la echipa nationala. Stiinta Bacau este in stadiul de evolutie si trebuie sa mergem mai departe. Cred ca va fi bine si pentru echipa nationala, daca voi munci in continuare si la club, pentru a invata cat mai mult", a afirmat noul selectioner.

Elidor Voica l-a inlocuit in functie pe Vasile Stanga, care si-a anuntat demisia dupa ce Romania a ratat calificarea in play-off-ul Campionatului Mondial din 2013.

foto: gsp.ro

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open... Mircea Lucescu, externat din spital: "Le multumesc medicilor care au avut grija de mine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x