Antena Căutare

Emre Can şi Mario Mandzukici, privaţi de Liga Campionilor în acest an

Internaţionalul german Emre Can şi vicecampionul mondial Mario Mandzukici nu vor evolua în Liga Campionilor, în faza grupelor.

Internaţionalul german Emre Can şi vicecampionul mondial Mario Mandzukici nu vor evolua în Liga Campionilor, în faza grupelor.

Antrenorul Maurizio Sarri nu i-a inclus pe cei doi în lotul pentru faza grupelor Ligii Campionilor. De pe lista UEFA nu vor lipsi însă nou-veniţii Matthijs de Ligt, Danilo, Merih Demiral, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey şi Gianluigi Buffon.

Mandzukici nu a jucat în acest sezon pentru Juventus, dar campionatul trecut el a disputat 25 de partide în Serie A şi a marcat nouă goluri.

Can, 25 de ani, a evoluat în meciul cu Napoli, din etapa a II-a a Seria A, câştigat cu 4-3. Mijlocaşul cu 21 de selecţii a intrat în minutul 60, în locul compatriotului său Khedira. Sezonul trecut, Can a jucat 29 de meciuri şi a marcat patru goluri în campionat.

Juventus va evolua în Grupa D a Ligii Campionilor, alături de Atletico Madrid , Bayer Leverkusen şi Lokomotiv Moscova.

Sursa : news.ro

Moment de reculegere şi banderole negre purtate de jucători, la meciul România - Spania... Luis Fernandez, revoltat de politica PSG de a vinde jucătorii tineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x