Antena Căutare

Etapa 27: FC Vaslui - Unirea Urziceni 1-1

FC Vaslui si Unirea Urziceni au incheiat la egalitate, scor 1-1, partida de sambata seara din etapa a 27-a a Ligii 1. Pentru gazde a marcat Akakpo ('25), in timp ce oaspetii au egalat in prelungirile partidei prin Rusescu ('90+5).

Faza golului gazdelor: in minutul 25, Akakpo (foto) a deschis scorul cu o lovitura de cap, dupa o centrare a lui Lucian Sanmartean.

Oaspetii au egalat in minutul 5 de prelungiri, ultimul, si in inferioritate numerica, atunci cand Rusescu a impins de la doar 6 metri balonul in poarta aparata de Kuciak.

In minutul 48, Nicu Epaminonda, de la oaspeti, a fost eliminat dupa un fault dur asupra vasluianului Wesley.

Echipele de start:

FC Vaslui: Kuciak, Milanov, Gladstone, Papp, Akakpo, L. Sanmartean, Pavlovici, R. Costin, Ad. Gheorghiu, Neagu, Wesley. Antrenor - Marius Lacatus.

Unirea Urziceni: D. Tudor, E. Nicu, Galamaz, Maftei, Brandan, Semedo, I. Apostol, Paduretu, S.Paraschiv, S. Frunză, Bilaşco. Antrenor - Ronny Levy.

FC Vaslui are acum 49 de puncte si a urcat pe locul 2 in clasament, la egalitate de puncte insa cu Steaua, care are un meci mai putin, iar Unirea a ajuns la 47 de puncte, fiind pe locul 4.

Tenis: Victor Hanescu e in finala la Casablanca... Etapa 27: International Curtea de Arges - Unirea Alba Iulia 2-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x