Antena Căutare

Euro 2012, prima competitie la care fumatul este TOTAL INTERZIS!

UEFA a anuntat astazi ca va interzice fumatul pe toate stadioanele care vor gazdui meciurile Europenelor de anul viitor, competitie ce se va desfasura in Polonia si Ucraina.

Nu va exista nici un spatiu pentru fumatori in incinta arenelor, mai mult, suporterii nu se vor putea bucura de acest viciu nici in jurul stadioanelor, unde este interzisa si comercializarea sau reclamele la tigari.

Forul european va implementa acest proiect cu ajutorul mai multor organizatii mondiale si europene. Decizia UEFA transmite un mesaj clar suporterilor, evidentiind legatura dintre fotbal si sanatate. "Fotbalul si sportul, in general, inseamna sanatate. Tutunul nu are nici o legatura cu asta, nu se potrivesc", a spus Androulla Vassiliou, comisar european, responsabil de sport.

"Prin aceasta decizie, nu facem decit sa respectam sanatatea spectatorilor si a tuturor oamenilor implicati in acest turneu", a declarat presedintele UEFA, Michel Platini.

Aceasta este prima competitie la care fumatul este interzis in totalitate pe arenele sportive si in preajma lor. Singurul stadion din Romania pe care nu ai voie sa fumezi este National Arena, existind totusi spatii special amenajate pentru consumatorii de tutun.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Rapidistii vor fi sustinuti de numai 10.000 de suporteri cu Legia... Duckadam: "Daca batem in Israel, 70% suntem calificati"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x