Antena Căutare

F1, MP al Turciei: Linie Red Bull!

Sebastian Vettel a obtinut pole position-ul in Marele Premiu al Turiciei, iar Mark Webber s-a clasat pe doi, Red Bull monopolizand astfel startul de la Istanbul. Surprinzator, Nico Rosberg a reusit sa-si pozitioneze monopostul Mergedes GP pe locul al treilea, in timp ce Michael Schumacher ocupa locul opt.

In ciuda accidentului destul de serios din antrenamentele de ieri, cand Sebastian Vettel a pierdut controlul monopostului sau la iesirea virujului 8 a circuitului din Istanbul si a lovit puternic parapetii de protectie, distrugandu-si masina, campionul mondial en titre nu a avut nici o problema, astazi, sa-si adjudece prima pozitie pe grila de start in MP al Turiciei.

Dimpotriva, germanul si-a incheiat cel mai rapid tur din Q3 cu peste un minut si jumatate inainte de expirarea timpului oficial si s-a retras linistit la boxe. Si a avut dreptate, nimeni nu a reusit sa-i ia fata. Webber, coechipierul sau, a incercat, dar nu a reusit sa se apropie de el la mai putin de circa jumatate de secunda.

Nico Rosberg a demonstrat ca Mercedes GP incepe sa prinda forma, completand "podiumul" de start. Hamilton si Button vor pleca de pe pozitiile 4 si 6, intre ei infiltrandu-se Ferrari-ul lui Fernando Alonso.

Septuplul campion mondial, Michael Schumacher nu a reusit decat cea de-a 8-a pozitie, desi in antrenamentele cronometrate de dimineata i-a suflat in ceafa lui Vettel, tanarul german batandu-l cu doar o sutime de secunda pe tur.

Startul in MP al Turciei se da maine, la ora 15.00.

Grila de start in MP al Tuciei

1. Sebastian Vettel (GER) Red Bull-Renault 1:25.049
2. Mark Webber (AUS) Red Bull-Renault 1:25.454
3. Nico Rosberg (GER) Mercedes 1:25.574
4. Lewis Hamilton (GBR) McLaren-Mercedes 1:25.595
5. Fernando Alonso (ESP) Ferrari 1:25.851
6. Jenson Button (GBR) McLaren-Mercedes 1:25.982
7. Vitaly Petrov (RUS) Lotus-Renault 1:26.296
8. Michael Schumacher (GER) Mercedes 1:26.646
9. Nick Heidfeld (GER) Lotus-Renault 1:26.659
10. Felipe Massa (BRA) Ferrari

Stire in curs de actualizare...

Pittbul Atodiresei a luat drumul "Chinei" ... la politie... Petrolul Ploiesti e noul lider al seriei Vest. Vezi rezultatele etapei din Liga a doua....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x