Antena Căutare

Fanii lui Atletico, dupa plecarea lui Aguero la City: „Mori, tradatorule”

Dezertarea atacantului argentinian nu i-a lasat indiferenti pe fanii de pe Vicente Calderon, care, la meciul de Europa League cu norvegienii de la Stromsgodset, au afisat un banner in care isi exprimau „cele mai calde urari” fata de fostul idol.

In perioada petrecuta la Atletico Madrid, Sergio Aguero a fost un adevarat idol in capitala Spaniei. Tocmai de aceea transferul lui la Manchester City nu a putut fi digerat de fani.

In prima partida dupa oficializarea plecarii - cea cu Stromsgodset, contand pentru turul trei din Europa League - o parte a spectatorilor de pe Vicente Calderon au afisat un banner pe care se putea citi: „Kun, tradatorule, mori". De altfel, inaintea meciului, toti fanii ce aveau tricouri nu numele sau numarul purtat de Aguero (16) au fost agresati.

Nu doar argentinianul a fost luat in colimator, ci si conducerea, care, in acest intersezon, a renuntat si la serviciile portarului De Gea, cedat la Manchester United.

Pe teren, echipa lui Gregorio Manzano s-a impus greu, cu 2-1 printr-o dubla lui Reyes. De remarcat titularizarea lui Forlan, care duminica a jucat in finala Copei America, ajutand Uruguay-ul sa triumfe.

VIDEO! 6 fotbalisti de la Werder Bremen s-au intrecut de pe ponei... Proverbialul noroc al lui Piti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x