Antena Căutare

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Al doilea meci fără miză al ultimei etape se joacă la Botoșani. Sigură de locul 2, FC Botoșani primește replica celor de la Gaz Metan Mediaș, o echipă salvată, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul FC Botoșani - Gaz Metan este live video online, sâmbătă, de la ora 18:30.

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. În penultima etapă din playout, Botoșani și Gaz Metan și-au câștigat meciurile jucate cu Sepsi și Juventus, iar obiectivele au fost îndeplinite. Moldovenii lui Costel Enache și-au asigurat matematic locul 2, după Dinamo, iar Rondon, Olaru & co. s-au salvat matematic de la retrogradare.

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Acum, la Botoșani, probabil vom asista la un meci de vacanță, în care Enache și Pustai vor arunca în teren și multe rezerve sau tineri care au evoluat mai puțin în acest sezon. Indiferent de situație, gazdele vor încerca să-și ia revanșa după eșecul de la Mediaș, scor 1-2.

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Cu excepția meciului de luna trecută de la Mediaș, duelurile dintre Botoșani și Gazul au fost mai mereu plictisitoare ca spectaculozitate. Între august 2016 și mai 2017 am asistat la 4 rezultate consecutive de 0-0. În rest au fost câte un 1-0 pentru fiecare și un 1-1. Doar primele lor întâlniri all-time, din 2013 și 2014, au adus ceva spectacol: 0-3, 2-2 și 1-2.

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO. Gazdele pleacă favorite la casele de pariuri pentru acest meci, cu o cotă de 1,75 la 4,60 cât primește Gazul. Remiza e cotată cu 3,50. Fiind un meci fără miză, de vacanță, putem încerca un ”peste 1,5 goluri” de siguranță la 1,36 sau un ”1 final” ceva mai riscant.

Biletul Zilei 30.05.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol de azi... Scenariu-șoc în Liga 1: Victor Pițurcă, pe banca unei forțe a campionatului României ? Anunțul zilei în fotbalul intern...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x