Antena Căutare

FC Timisoara - Unirea Urziceni 1-2/ Ialomitenii 99% campioni

Unirea Urziceni a iesit invingatoare din duelul finalei. Ialomitenii au invins pe una dintre contra-candidatele la titlu, FC Timisoara, si obtin o calificare istorica in grupele Ligii Campionilor. Ajutati si de elevii lui Razvan Lucescu, care i-au invins pe dinamovisti, ialomitenii viseaza deja la duelurile cu greii Europei.


FC Timisoara: Pantilimon - Stancu, Luchin, Cisovsky, Latovlevic - Arman Karamian, Alexa, Borbely (Parks 65), Artiom Karamian (Curtean 73) - Magera, Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Epaminonda, Mehmedovic, Galamaz, Bordeanu - Brandan, Paduretu, Frunza, Varga (Onofras 90+1) - Bilasco (Danalache 69), Balan (Todoran 77). Antrenor: Dan Petrescu.

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 27: Mehmedovic ÅŸi Galamaz s-au incurcat la o minge care a ajuns la Gigel Bucur care a sutat, iar balonul a intrat in poarta ricosand din bara.

1-1, min. 49:
Paduretu a transformat un penalty, sutand puternic in dreapta lui Pantilimon, care ghicise coltul. Lovitura de pedeapsa a fost dictata dupa ce Cisovsky l-a tinut de mana pe Galamaz, in timp ce oaspetii executau o lovitura libera.

1-2, min. 63:
Bialasco a trimis balonul cu latul in partea stanga a portii, dupa o pasa primita de la Bordeanu, care a urcat in vitza pe partea stanga si a driblat doi adversari la marginea careului.

La partida de pe stadionul "Dan Paltinisanu" a asistat si fostul antrenor al FC Timisoara, Dusan Uhrin jr., care a fost aplaudat de cei aproximativ 23.000 de spectatori, printre care si un grup de aproximativ 20 de fani ai Unirii Urziceni.

La finalul partidei, membrii staff-ului tehnic al echipei Unirea Urziceni au intrat pe gazon si au inceput sa se bucure impreuna cu jucatorii, in aplauzele publicului timisorean, care a mai scandat "A e, a o sa moara Dinamo" si numele echipei favorite.
Mititeii lui Mititelu!... Inter, in sarbatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x