Antena Căutare

FC Vaslui pierde cu Astra, dupa o gafa uriasa a lui Cerniauskas

O greseala incredibila a lui Cerniauskas i-a permis lui Tiganasu sa inscrie golul prin care Astra Ploiesti a invins cu 1-0 pe FC Vaslui in etapa a 11-a din Liga I. Prahovenii fac 19 puncte si urca pe locul 6, in timp ce Marius Sumudica ramane in continuare neinvins de cand a preluat-o pe Astra.

Prima repriza a meciului de la Ploiesti a fost mai ales un duel tactic, in care gazdele au avut ca obiectiv blocarea atacantilor vasluieni. Elevii lui Marius Sumudica au reusit ceea ce si-au propus, dar au beneficiat si de ajutorul arbitrului, care nu a acordat penalty la o interventie a lui Bruno Miguel asupra lui Yero Bello, in minutul 38.

Pana atunci, Astra a avut cea mai mare ocazie a primelor 45 de minute, dupa un sfert de ora de la debutul intalnirii, cand, la o faza confuza, japonezul Takayuki si Stan nu au reusit sa inscrie din interiorul careului lui Cerniauskas.

Trupa lui Viorel Hizo a revenit mai decisa de la vestiare, iar Wesley si Sanmartean au ratat deschiderea scorului in decurs de numai trei minute. Insa in ciuda faptului ca oaspetii au impins tot mai mult jocul catre poarta lui Silviu Lung jr, prahovenii au avut sansele mai mari, profitand de spatiile mari lasate in defensiva de moldoveni.

Semnalul a fost dat de Junior Morais, care a facut o cursa senzationala pe partea stanga, apoi a centrat pentru Stan, dar acesta a trimis cu capul pe langa din apropiere. Apoi Fatai si-a inceput duelul cu Cerniauskas, portarul lituanian blocandu-l de trei ori in situatii critice pe atacantul Astrei.

Goalkeeperul Vasluiului va gresi insa incredibil cu trei minute inainte de final, atunci cand a scapat printre picioare o centrare moale a lui Tiganasu, abia intrat pe teren, iar gazdele au trecut in avantaj spre bucuria lui Sumudica, tehnicianul ploiestenilor facandu-si deja traditionalul numar.

Norocul a ramas de partea Astrei un minut mai tarziu, cand sutul de la distanta al lui Milisavljevic a lovit bara transversala, pastrand neschimbat rezultatul de pe tabela.

Astra: S. Lung - Mihalache, Gaman, Bruno Miguel, Junior Morais - Takayuki, N'Doye - Stratila (C. Matei 64), Bajenaru, Stan (Miranda 78) - Fatai (Tiganasu 85)

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevic - Pavlovic, Gladstone (Zmeu 66) - Adailton, Wesley, Sanmartean - Bello (R. Neagu 77).

Sursa: antena3

Foto: antena3.ro

Prepelita: "Alexa nu m-a lovit in drum spre vestiar "... Marti incepe Turneul Campioanelor de la Istanbul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x