Antena Căutare

FC Vaslui - Steaua 2-1/ Moldovenii viseaza la Liga Campionilor

FC Vaslui invins pe teren propriu Steaua, scor 2-1, elevii lui Marius Lacatus reusind sa revina de la 0-1, dupa golul lui Bogdan Stancu. Burdujan a egalat din penalty, iar Paul Papp a marcat golul victoriei pe final.


Oaspetii au ratat cateva ocazii bune inca din startul partidei, mai ales prin Bogdan Stancu si Kapetanos, in timp ce vasluienii, care au inceput disputa cu o formula ultra-defensiva, au raspuns prin intermediul unor suturi de la distanta trimise de Zmeu si Milisavljevic.

Steaua a deschis scorul in finalul primei reprize, dupa ce Bogdan Stancu a primit o pasa la limita offside-ului, s-a distrat cu fundasii adversi si a punctat cu un lob spectaculos.

In partea a doua, Marius Lacatus i-a aruncat in lupta pe Sanmartean si Gheorghiu, mutari care aveau sa se dovedeasca decisive.

La doar doua minute de la intrarea sa pe teren, Gheorghiu a scapat singur cu Zapata si a fost busculat de portarul advers, Istvan Kovacs acordand penalty pentru Vaslui. Burdujan a transformat cu siguranta si a restabilit egalitatea.

Gazdele au dat lovitura decisiva in minutul 83. Papp a profitat de o neatentie a apararii steliste si a marcat golul victoriei cu o reluare din unghi, dupa un corner executat de pe partea stanga.


F1, MP al Spaniei / Duelul campionilor... Rapid - Pandurii Tg. Jiu 1-0 (VEZI VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x