Live acum
Prime Time 20:00iUmor extraViral

FC Viitorul - Dinamo, scor 5-0, în Liga I, după un meci întrerupt de incidente

FC Viitorul a învins, luni, pe teren poropriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultima partidă a etapei I a Ligii I, un meci marcat de incidente.

FC Viitorul a învins, luni, pe teren poropriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Dinamo, în ultima partidă a etapei I a Ligii I, un meci marcat de incidente.

Au marcat: Iancu '9 şi '69, Ganea '49, Calcan '66, Eric '71

1-0, min 9: Găsit liber cu o deviere de Ganea, Gabriel Iancu, aflat în poziţie centrală, a marcat cu un şut din marginea careului;

2-0, min. 49: De Nooijer a pătruns pe partea stângă, a centrat de pe linia de fund a terenului şi George Ganea a marcat din şapte metri;

3-0, min. 66: Calcan a marcat cu un şut din interiorul careului, balonul fiind deviat de Klimavicius în propria poartă.

4-0, min. 69: Gabi Iancu a marcat cu capul după o centrare a lui De Nooijer;

5-0, min 71: Eric a marcat cu un şut de la peste 22 de metri.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Viitorul: Tordai - Mladen, Ţîru, P. Iacob (Ghiţă '58), De Nooijer - Achim, Artean, Houri - G. Iancu, G. Ganea (Calcan '65), Măţan (Eric '68). Antrenor Gheorghe Hagi;

Dinamo: Straton - Moura, Klimavicius, Bejan, R. Grigore (Sin '46) - Mrzljak (Perovici '61), Răuţă - Sorescu (D. Popa '51), Kevin Bru, R. Moldoveanu - Montini. Antrenor Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Artean '74 / Montini '50, Popa '69

Arbitri: Marcel Bîrsan - Radu Ghinguleac şi Mircea Orbuleţ - Iulian Călin.

Observatori: Cristian Nica şi Paul Mincu.

Fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc. Suporterii i-au cerut demisia tehnicianului.

După golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi.

Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict direct cu suporterii.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a mers la suporteri şi a încercat să-i calmeze.

Meciul a fost reluat după o întrerupere de peste 20 de minute şi după ce galeria dinamovistă a fost evacuată. Gazdele au marcat repede încă două goluri după reluarea partidei.

Nu toţi fanii dinamovişti au părăsit peluza, unul dintre ei întrând pe teren în minutul 75, pentru a-i cere socoteală lui Neagoe. Acesta a fost scos repede din spaţiul de joc şi meciul nu a mai fost oprit.

Dinamo este pe ultimul loc după acest rezultat, în clasament, iar FC Viitorul este pe locul I, la golaveraj

Sursa : news.ro