FC Voluntari - FCSB, primul meci al returului Ligii 1! Probleme mari de lot pentru Dică. Cum ar putea arăta primul ”11” al roș-albaștrilor

 

Returul Ligii 1 începe în forță cu un meci tare. Diseară, de la ora 20:45, arena ”Anghel Iordănescu” va lumina în premieră un meci din prima ligă. Și ce meci! FC Voluntari, echipa gazdă, primește vizita celor de la FCSB, echipa cu ambiții mărețe în acest sezon.

Față în față vom avea două echipe care au oferit un meci strâns în prima rundă a sezonului, cu 3 goluri, decizii controversate de arbitraj, scandaluri între jucători și un gol marcat în prelungiri. În vară, am avut o victorie grea a celor de la FCSB, scor 2-1.

Între timp, cele două echipe au avut evoluții diametral opuse în campionat. Echipa lui Niculescu, Voluntari, se află pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, după un tur al sezonului regular în care a adunat 4 victorii, 3 remize și 6 eșecuri. Dincolo, FCSB se află pe a doua poziție în Liga 1, cu 28 de puncte, la 4 în spatele liderului CFR și la două distanță de urmăritoarea ”U” Craiova.

Echipele probabile pentru meciul de azi: 

Voluntari XI: Balauru – Filipov, I. Balaur, M. Popescu, Acsinte – Răuță, Novac – G. Deac, Cernat, Popadiuc – Tudorie

FCSB XI: Niţă - Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic - Nedelcu, J. Morais - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec

Pentru meciul de azi, Dică nu poate conta pe 7 jucători. Dacă Pintilii este accidentat și Gnohere suspendat, alți 5 jucători au fost trimiși la echipa a doua. Este vorba despre Cătălin Golofca, Vlad Achim, Marian Pleașcă, Paul Szecui și Andrei Vlad.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe