Antena Căutare

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO ONLINE

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Runda a 6-a a Ligii 1 se încheie cu un meci într-o două echipe cu moralul pe pământ. ”Lanterna” campionatului, FC Voluntari, primește vizita unei echipe decăzute, ”U” Craiova.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Runda a 6-a a Ligii 1 se încheie cu un meci într-o două echipe cu moralul pe pământ. ”Lanterna” campionatului, FC Voluntari, primește vizita unei echipe decăzute, ”U” Craiova, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Voluntari - Universitate este live video online, azi, de la ora 21:00.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Startul acestei etape le-a găsit pe cele două echipe în zona roșie a clasamentului. Voluntari e ultima, fiind cea mai slabă la toate capitolele: cel mai slab punctaj, cel mai slab atac și cea mai slabă apărare. ”U” Craiova nu e tocmai departe. Trupa lui Mangia are un start de sezon dezastruos: un singur succes, două remize și două eșecuri. Puțin, mult prea puțin pentru o echipă cu pretenții la podium și chiar titlu.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Atât Voluntari, cât și Craiova, vin în acest meci după rezultate rușinoase. Cu Daniel Oprița pe bancă, supranumit ”Antrenorul ZERO”, echipa din Ilfov a fost făcută preș la Târgu Mureș de nou-promovata FC Hermannstadt, scor 0-4. De cealaltă parte, Craiova a fost bătută acasă de o altă echipă modestă, Concordia Chiajna, cea care în etapa a 6-a a fost umilită de Astra.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Meciurile dintre Voluntari și Craiova jucate pe terenul gazdelor de azi sunt mereu la discreția oltenilor. În perioada 2015-2018, Universitatea a câștigat toate cele patru deplasări: 0-1, 0-1, 0-2, 1-2. Unicul succes al Voluntariului cu Craiova a avut loc în deplasare, în 2015. A fost un 2-1 decis de golurile lui Bălan și Daniel Pancu.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Istoria, dar mai ales diferența uriașă de valoare, face ca oltenii să aibă o cotă foarte mică pentru un nou succes: 1,69, în scădere de la 2,00. Gazdele, cu un singur punct în 5 etape, au cotă 5,10, iar remiza primește 3,80.

FC Voluntari - ”U” Craiova LIVE VIDEO. Pontul recomandat la acest meci e unul în acord cu realitatea: 2 solist

FCSB - Rapid Viena, returul play-off-ului Europa League! Gigi Becali i-a făcut primul 11 lui Dică. ”Caviarul” e titular... Revista presei sportive, 27.08.2018: România, calificare la Euro 2019 după 23 de ani; Tranzacție fabuloasă în Anglia: 2,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x