Antena Căutare

FCSB, aproape de a-și vinde vedetele pe 9 milioane de Euro! Gigi Becali, la un pas de o nouă dublă-lovitură financiară

FCSB pregătește sezonul viitor cu noi transferuri, Adi Popa și Kamer Qaka fiind doriți de Gigi Becali, pe de o parte, dar își pregătește și bugetul prin vânzarea vedetelor, pe de altă parte. Denis Alibec și Harlem Gnohere, atacanții de bază din acest sezon, sunt pe picior de plecare

FCSB pregătește sezonul viitor cu noi transferuri, Adi Popa și Kamer Qaka fiind doriți de Gigi Becali, pe de o parte, dar își pregătește și bugetul prin vânzarea vedetelor, pe de altă parte. Denis Alibec și Harlem Gnohere, atacanții de bază din acest sezon, sunt pe picior de plecare din curtea lui Gigi Becali.

Cea mai importantă pierdere a celor de la FCSB ar putea fi plecarea lui Harlem Gnohere, golgheterul echipei din acest sezon. Pentru Gnohere (30 de ani), Becali a refuzat o ofertă de 2,5 milioane de euro din China în ianuarie. Acum, atacantul e cotat cu șanse mari pentru un transfer. Conform Gazetei Sporturilor, 5 milioane de euro ar putea să o convingă pe FCSB să îi dea drumul francezului pe care l-a adus în 2017 de la Dinamo, pentru 250.000 de euro.

1,6 milioane de Euro e cota lui Gnohere pe transfermarkt.com: 20 de goluri în 41 de meciuri a marcat ”Bizonul” pentru FCSB în toate competițiile.

Un alt transfer, dar de bun augur pentru FCSB, ar putea fi despărțirea de atacantul Denis Alibec, probabil cel mai slab jucător al roș-albaștrilor din ultimele meciuri. Conform aceleiași surse, Denis Alibec poate ajunge în Germania, la un club de primă divizie care l-a urmărindu-l insistent. Această echipă avut trimiși la derby-ul cu CFR, 1-1 și vor veni și la partida cu Craiova, din Bănie. Declarat în urmă cu doi ani cel mai bun jucător român în tradiționala Anchetă a Gazetei, atacantul de 27 de ani traversează un sezon dezastruos, cu un singur gol marcat în Liga 1!

Dacă în trecut a declarat că nu îl lasă nici pe 15 milioane de Euro, Gigi Becali e dispus să renunțe la Alibec pentru ”doar” 4 milioane!

2.2 milioane de euro e cota de piață a lui Alibec: 3 goluri are Denis Alibec la FCSB în acest sezon, în toate competițiile: unul în Liga 1, unul în preliminariile Europa League și unul în preliminariile Champions League.

UNA PE ZI! Jordan, cea mai sexy fană a lui Bayern, le alină tristețe bavarezilor după eliminarea din Liga Campionilor... Sepsi Sf. Gheorghe - Concordia Chiajna LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x