Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! FCSB se desparte de al treilea jucător. ”Decarul” cu 3 titluri la FCSB, e OUT din echipa lui Dică

FCSB continuă să se despartă de jucători alături de care a luptat în acest sezon pentru mai multe obiective interne. Deși din Liga 1 - Play-off mai sunt de disputat încă 3 etape, se știe deja numele celui de-al treilea jucător care va pleca de la FCSB în vară: Cristi Tănase!

Fostul ”decar” al Stelei din perioada 2009-2015, Cristi Tănase a revenit în iarnă la FCSB, însă evoluţiile sale nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Mijlocaşul a jucat în doar 6 meciuri în Liga 1 pentru gruparea roş-albastră, iar viitorul său este decis. Conform digisport, jucătorul de 31 de ani se va despărţi 100% în această vară de formaţia antrenată de Nicolae Dică.

Deși echipa avea nevoie de forțe în atac, Cristi Tănase a evoluat extrem de rar, iar atunci când a făcut-o nu a impresionat. Acum, jucătorul care a câștigat 7 trofee cu Steaua, dintre care 3 au fost titluri în Liga 1, a început deja să îşi caute echipă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cristi Tănase este al treilea fotbalist care va pleca de la gruparea roş-albastră în această vară, după Ionuț Larie şi Artur Jorge, jucători care au fost deja înştiinţaţi că echipa nu se va mai baza pe serviciile lor.

Biletul Zilei 07.05.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol de azi... Biletul Zilei 07.05.2018. Meciurile zilei din Liga 1, Sepsi-Concordia și Poli Iași - FCSB, ne triplează investiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x