Antena Căutare

Federer, al doilea finalist de la Indian Wells

Elvetianul a ajuns in ultimul act al competitiei dupa ce a dispus in semifinale de rivalul sau Rafael Nadal (6-3, 6-4).

Spectatorii ce nu s-au lasat alungati de ploaia de la Indian Wells au avut motive de satisfactie sambata noaptea.

Federer si Nadal au oferit un duel incrancenat, in care diferenta s-a facut la detalii.

In debutul primul set, elvetianul a facut break si a condus cu 3-0, dar Rafa a revenit incredibil, echilibrand situatia. Un nou break al lui Roger a dus scorul la 5-3 si i-a oferit acestuia sansa de a servi pentru set. Pe care numarul 3 mondial nu a irosit-o.

Nadal nu si-a revenit nici in a doua parte a intalnirii, si la scorul de 1-1 in setul decisiv a comis o dubla greseala ce i-a permis lui Federer sa faca break-ul. Mai mult, la 4-2 elvetianul a reusit sa castige un nou game pe serviciul adversarului, servind pentru meci.

Rafa a avut o tresarire de orgoliu si s-a pastrat in partida, facand 5-3 in urma forehand prea lung trimis de cel supranumit FedEX. S-a ajuns la 5-4 imediat, iar elvetianul urma sa seveasca, din nou, pentru meci.

Asa a si facut, insa la 40-30 pentru el, partida s-a intrerupt din cauza ploii, lasand in suspans raspunsul la intrebarea daca Federer va profita sau nu de prima lui minge de meci.

La reluare, jucatorul din Tara Cantoanelor a trimis un as din primul serviciu care l-a propulsat in finala din aceasta seara cu John Isner.

Foto: EPA

Gigi Becali il ameninta pe Ilie Stan cu Grigoras sau Reghecampf... Isner, in finala de la Indian Wells, dupa ce l-a invins pe Djokovic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x