Antena Căutare

FIA a anunţat un calendar cu un număr record de curse pentru 2020

FIA a anunţat, joi, calendarul Campionatului Mondial de Formula 1 pentru sezonul 2020, care va include 22 de mari premii, un record.

FIA a anunţat, joi, calendarul Campionatului Mondial de Formula 1 pentru sezonul 2020, care va include 22 de mari premii, un record.

Recordul precedent era deţinut de calendarul din ultimii ani, cu 21 de curse.

Faţă de anul acesta, vor fi două Grand Prix-uri noi în program, Marele Premiu al Vietnamului, la Hanoi, la 5 aprilie, o premieră, şi Marele Premiu al Olandei, la 3 mai, pe circutul de la Zandvoort, care revine după 35 de ani.

Dispare din calendar Marele Premiu al Germaniei de la Hockenheim.

CM de Formula 1 va începe ca de obicei în Australia, la 15 martie, şi se va încheia la Abu Dhabi, la 29 noiembrie.

Singurul mare premiu care nu are un contract pentru 2020 este cel al Italiei, de aceea el apare în calendar provizoriu, la 6 septembrie.

Acest program urmează să fie apropat de Consiliul Mondial al FIA, care trebuie să modifice regulamentul ce stipulează un număr maxim de 21 de curse într-un sezon.

F1 2020 CALENDAR

22 races
7 back-to-back race weekends
First ever race in Vietnam (5 Apr)
A return to Zandvoort (3 May)

* Subject to FIA approval

— Formula 1 (@F1)

Sursa : news.ro

Presa italiană anunţă că Sassuolo s-a înţeles cu Napoli pentru al achiziţiona pe Vlad Chiricheş în schimbul a 12 milioan... Naţionala de tineret va disputa la Ploieşti şi la Voluntari meciurile cu Ucraina şi Irlanda de Nord...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x