Antena Căutare

Fiul lui Sile Cămătaru, prins conducând fără permis după o urmărire în trafic. Poliţiştii au făcut uz de armă, pentru că a refuzat să oprească

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins conducând fără permis duminică seară, el refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor, care l-au urmărit în trafic şi au făcut uz de armă.

”În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, anunţă Poliţia Capitalei.

Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. Poliţiştii au continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical. Bărbatul de 32 de ani a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie. El nu deţine permis de conducere. Surse din anchetă au declarat că este vorba despre fiul lui Sile Cămătaru, Albert.

Sursa : news.ro

Valencia – Real Madrid, scor 1-1, în LaLiga. Madrilenii au egalat în minutul 90+5... Inter Milano a remizat cu Fiorentina, scor 1-1, în Serie A, şi a pierdut primul loc în clasament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x