Antena Căutare

Astra a achizitionat 3 jucatori: Florentin Matei, Georgi Kitanov şi Goodnes Ajayi

Astra se pregăteşte de plecarea în stagiul din Slovenia, care va avea loc vineri dimineaţă, iar în efectivul pe care Dan Alexa îl are la dispoziţie au apărut trei nume noi: Florentin Matei, Georgi Kitanov şi Goodnes Ajayi.

Florentin Matei, mijlocaş ofensiv, 26 ani, revine la echipa Astra, unde a avut evoluţii apreciate- ultima dată legitimat la FCSB, a semnat pentru 1 an.

Georgi Kitanov, portar, 24 de ani, care a aparţinut clubului bulgar TSKA Sofia, jucător care a strâns pînă acum 160 de meciuri la cel mai înalt nivel, în Bulgaria, precum şi prezenţe la naţionalele de tineret şi juniori de la Sud de Dunăre. Acesta a semnat un angajament pe durata a 3 sezoane. Goodnes Ajayi, 24 de ani, mijlocaş stânga, ultima dată la Rijeka, unde a fost coleg cu Matei. Nigerian, fratele jucătorului Isaac Success de la Watford.

Sursa : news.ro

Un bărbat de 64 de ani, arestat pentru "ucidere din culpă" în cadrul anchetei privind decesul lui Emiliano Sal... Polonia a învins Italia, scor 1-0, în grupa A de la Campionatul European de tineret...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x