Antena Căutare

Un fost fotbalist din Liga 1, erou în Bârlad

Gigel Popa, fost jucător la FC Vaslui, a salvat două persoane în Gara din Bârlad. Sportivul se afla în timpul liber în momentul în care a oferit primul ajutor persoanelor rănite.

Gigel Popa, fost jucător la FC Vaslui, a salvat două persoane în Gara din Bârlad. Sportivul se afla în timpul liber în momentul în care a oferit primul ajutor persoanelor rănite.

Sergent major și paramedic la Detașamentul de Pompieri Vaslui, tânărul în vârstă de 24 de ani, a salvat viața a două persoane după ce o schelă s-a prăbușit pe peronul gării din Bârlad.

Gigel Popa, evoluează la echipa Hușana Huși, care a evoluat în Liga 3. Fotbalistul a debutat în Liga 1 cu echipa FC Vaslui, în sezonul 2013-2014. Fundașul a adunat 155 de minute în Liga 1, dintre care 80 de minute contra echipei Astra Giurgiu.

După desființarea echipei din Vaslui, Popa, a fost transferat la Aerostar Bacău, în Liga 3.

A fost diagnosticat cu hemotorax (acumularea de sânge în cavitatea pleurală), iar acest lucru l-a forțat pe tânar să renunțe la fotbal. După perioada de recuperare, a decis să revină pe teren ca arbitru, dar a renuțat în anul 2018.

Brigadă din Malta la meciul Sabail - CSU Craiova, din Liga Europa... Tunisia a învins Ghana la penalty-uri şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x