Antena Căutare

Fosta schioare Blanca Fernandez Ochoa, dată dispărută de câteva zile, a fost găsită fără viaţă

Garda Civilă spaniolă a găsit, miercuri, în zona La Penota din comunitatea autonomă Madrid, cadavrul fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa, informează sport.es.

Garda Civilă spaniolă a găsit, miercuri, în zona La Penota din comunitatea autonomă Madrid, cadavrul fostei sportive Blanca Fernandez Ochoa, informează sport.es.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de un câine al poliţiei, în zona vârfului Penota de Cercedilla.

Un vecin a fost cel care le-a spus autorităţilor că s-a întâlnit cu Blanca Fernandez Ochoa în urmă cu câteva zile şi aceasta i-a spus că urma să se plimbe în zona respectivă.

Iniţial, poliţiştii au precizat că au găsit cadavrul unei femei, iar după câteva minute s-a confirmat identitatea acesteia.

Fosta schioare, care avea 56 de ani, a fost văzută ultima dată la 24 august. La 29 august, familia sa a declarat-o dispărută.

Blanca Fernandez Ochoa a participat la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă, în perioada 1980 – 1992 şi a câştigat medalia de bronz la slalom, în 1992, la Albertville.

Sursa : news.ro

Biatlonistul Halvard Hanevold, triplu campion olimpic şi cvintuplul campion mondial, decedat la 49 de ani, în circumstan... FC Hermannstadt l-a achiziţionat pe italianul Mattia Persano...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x